HTML

Fenyalenya

Minden, ami a Fent és Lentről kimaradt.

Utolsó kommentek

  • dugovics titusz: ez is benne van, jól érted, de ez inkább vicc, vagy legalábbis szatirikus hangvételű poszt próbál ... (2011.01.13. 14:04) A magyar történelem vége
  • Kopjáss István: Akkor majd itt olvassuk a kevésbé jó írásokat? Kb annyit mondtál, hogy gyenge az ellenzék, az érte... (2011.01.13. 12:06) A magyar történelem vége
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • dugovics titusz: ez is benne van, jól érted, de ez inkább vicc, vagy legalábbis szatirikus hangvételű poszt próbál ... (2011.01.13. 14:04) A magyar történelem vége

Linkblog

2011.02.21. 08:00 napon tamás

Fuckyeah: nácipop és avantgárd feminizmus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Útjára indul a Who the fuck is…? rovatunk, melyben ismeretlenül is ismerős, bogaras embereket (khm) mutatunk be a szcénán innen, periférián túlról. Trolloázist ígérek.

 

Ugye senkinek nem voltak kétségei, hogy a provokativitását a pinacentrizmusban kiélő Tereskovás feminizmus nincsen meg a nácipopban is? Ugye nem hittétek, hogy egyedüli világítótorony a nemzeti-garázszene sötét tengerén Pozsonyi Tekintetes Úr Bucó Ádám reakciós-punkja?

Nem! Van nemzeti, feminista avantgárd!

A Képzőn, szobrász-grafikusként végzett Bónyai Barbo Barbara!

Aki saját bevallása szerint:

„Szélsőségesnek tartom magam a világnézetem miatt, mivel a “nemzeti anarchizmus” alapból radikalizmusnak tekinthető

Najó ez a jelen, de mik tervek a jövőre?

„Terveim erre az évre nagyszabásúak. Ezt az évet a biztonsági tényezők megteremtésére szánom. Például családot alapítok, elkészült a szobrászműhelyem, (…) Leszokom a dohányról és minden szívnivalóról, egészséges életmódra váltok. Performancikat, dvd kiadványt, net megjelenést és kiállításokat is tervezek, mivel elértem azt a szintet, hogy már nem vagyok a végletekig maximalista. Bevállalom azt, aki vagyok, ennyit tudok, ez van. Továbbra is önkéntesként szándékozom dolgozni a Magyarok Szövetsége hálózatán belül, együtt építve nemzetünk közös jövőjét, melyben megtiszteltetés részt vennem”

Nem csak a Magyarok Szövetségével ápol jó kapcsolatokat, mint a tavalyi önkormányzati választások budakeszi jelöltje, de a Medgyessy adminisztráció alatt az NKA arra érdemesítette, mintegy 200.000 Ft-al, hogy a „Troo Lenz” (sorry no results found) zenekar bemutatkozó demo lemezét elkészítse (nyugi nem olvas minket a Budai Gyula).

A Magyarok Szövetségés nézetekkel kontrasztot lehetetlen jobban érzékeltetni, mint a Boulevard és Brezsnyev trash farvizén fölúszó alkotások/pörfomanszok rövid szemlézésével:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyalenya.blog.hu/api/trackback/id/tr362675699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása